BørneKlang: Tone - Klang Festival Copenhagen Experimental Music Menu

BørneKlang: Tone

Køb Billetter

Program

På scenen: Gertrud Exner og Claus Carlsen
Instruktion: Catherine Sombsthay
Scenografi: Claus Helbo
Kostumer: Trine Walther
Scenemester: Søren la Cour

Farver i musik – musik i farver. Tone er en musikalsk teaterinstallation med nykomponeret og improviseret, levende musik for børn og deres voksne ledsagere. I en kæmpestor mobile i konstant bevægelse og forandring bevæger to musikere sig rundt mellem scenografi og publikum og fylder rummet med et uendeligt væld af toner af både musik og farve. Musikken og scenografien er en fest af opfindsomhed, som tager publikum med ind i musikkens og fantasiens verden, hvor man kan drømme sig til en solopgang eller en skov, en vandpyt eller en fugleflok, se sig selv i spejlinger, der suser forbi, og bliv en del af denne koncert for stemme, basklarinet og alle regnbuens farver. 

På scenen møder publikum skuespiller, sanger og kunstnerisk leder af TeaterBlik, Gertrud Exner, samt musiker og lydkunstner Claus Carlsen. Både Exner og Carlsen har over tyve års erfaring med musik- og teateroplevelser målrettet børn, og de har samarbejdet utallige gang – blandt andet omkring forestillingen Tivoli, som de i 2015 modtog en Reumert for. Tone er udviklet gennem et tæt kreativt samarbejde med instruktør Catherine Sombsthay, scenograf Claus Helbo, kostumedesigner Trine Walther og scenemester Søren la Cour. Sammen tager de publikum med ind i et sanseligt og forunderligt rum af farver, lys og lyd, der har rod i både fantasien og naturens mange, mirakuløse fænomener. 

 

Støttet af Statens Kunstfond og Wilhelm Hansen fonden.

Spillested

KU.BE

Dirch Passers Allé 4 2000 Frederiksberg

> Se kort

Kunstnere

Gertrud Exner (1972)

Skuespiller, instruktør, sanger og kunstnerisk leder af TeaterBLIK. I 2015 modtog hun en Reumert for årets børneforestilling for sit teaterværk 'Tivoli'.