BørneKlang: Klanglabyrint - Klang Festival Copenhagen Experimental Music Menu

BørneKlang: Klanglabyrint

Køb Billetter

Program

Klanglabyrint er en interaktiv lydinstallation designet til og i samarbejde med børn og unge. Klanglabyrint er et rum, hvor lyde og musik udforskes og skabes i fællesskab. Formålet er at inspirere til kreativitet og gøre eksperimenterende musik tilgængeligt for børn og unge. Som deltager i labyrinten bliver du guidet af professionelle musikere gennem en kunstnerisk proces centreret omkring skabelsen af nye lydlandskaber med hjælp fra hverdagsgenstande. Labyrinten er et samarbejde mellem komponisten Rosali Grankull og musikere fra musikkollektivet Damkapellet.

Som komponist er Rosali Grankull særligt interesseret i samspillet mellem lydlige kvaliteter, taktile fornemmelser af fysiske materialer og kropslige oplevelser af rumlig bevægelse. Ligeledes har Damkapellet et særligt fokus på at skabe åbne rum, hvor kreativitet og nysgerrighed kan blomstre. Som sådan er de det ideelle team til at skabe et rum, hvor den eksperimentelle musiks sommetider abstrakte, utilnærmelige verden bliver gjort helt konkret of dermed kan udforskes på et sanseligt, kropsligt niveau. Musikerne, der guider deltagerne gennem labyrinten, er: Julija Morgan Kiibus, Rosali Grankull, Tove Bagge og Kirstine Lindemann.

 

[Klanglabyrint er skabt i samarbejde med fra Statens Kulturråd (Sverige), Folkets Park i Malmø og Helge Ax:son Johnson Fonden. De vedhæftede billeder er taget af Johannes Bergil.]

Spillested

KU.BE

Dirch Passers Allé 4 2000 Frederiksberg

> Se kort

Kunstnere

Rosali Grankull (1984)

Rosali Grankull er komponist, musiker og lydkunstner med base i Göteborg og arbejder med akustiske instrumenter, objekter, litteratur, mikrofoner og mennesker.

Damkapellet

Musiker- og komponistkollektiv med en mission om at fremme mangfoldighed på den danske musikscene. Kollektivet fremfører musik af kvinder, ikke-binære og transkønnede og eksperimenterer med kollektiv samskabelse af musik.