Parat, start… KLANG

20/4 2021

Lidt endnu ligger musiklivet i vinterdvale, men snart går det løs  –  og om bare halvanden måned er der  KLANG igen! Nu kan du gå på opdagelse i programmet og læse mere om årets fire fokus punkter.

I år sætter vi fokus på Ekvilibristiske Solister som Bára Gísladóttir, Alexandra Hallen og Rei Nakamura, i vores serie Kompromisløs Kammermusik får vi besøg af top ensembler som Athelas, Ars Nova og Livgarden, og traditionen tro er der masser af koncerter for og med børn og unge i KU.BE i weekenden 29. – 30. maj. Som noget nyt samarbejder KLANG i år med Léonie Sonnings Musikpris om en række koncerter for prismodtageren 2021 den sydkoreanske komponist Unsuk Chin. Samtidig benytter vi lejligheden til at sætte spot på unge koreanske komponister.

Coronaen spøger stadig, og derfor fylder koncerter med danske kunstnere måske lidt mere i programmet, men der er også plads til store internationale oplevelser som engelske Distractfold og lettiske LENsemble. Desuden kan man opleve ny musik af komponister fra hele kloden.Endnu er der meget vi ikke ved, om hvordan vi kan og må holde festival, så hold godt øje med hjemmesiden. Måske kan fx vores dejlige fællesspisninger vende tilbage i en eller anden form – men vi kan også risikere aflysninger eller ændringer, især fra vores udenlandske kunstnere. Heldigvis har vi masser af gode erfaringer fra 2020 med at lave en nærværende og tryg festival, og vi kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Program