KLANG får ny daglig leder

21/6 2021

Velkommen til KLANGs nye daglig leder Filip Melo.

KLANG-festivalens bestyrelse har valgt at ansætte Filip Melo som ny daglig leder for KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival.

Filip Melo kommer fra Sverige og er uddannet komponist i København og har mangeårig erfaring med koncert- og festivaladministration, blandt andet som leder for Ung Nordisk Musik og som festivaldirektør for sin egen festival SONIC i København.
Bestyrelsesformand, Martin Malmgreen, udtaler, : ”Det er KLANG-festivalens ambition at videreføre den positive udvikling, som har gjort festivalen til en fast bastion for samtidsmusikken i dansk kulturliv, herunder øge fokus på samarbejde med andre kulturinstitutioner samt fortsat at arbejde med samtidsmusikkens vigtige samfundsmæssige betydning med forventning om at kunne nå ud til et større publikum. Vi har derfor i bestyrelsen lagt vægt på at finde en daglig leder, der bibringer med betydelig erfaring inden for kultur- og festival arbejde samt et stort netværk inden for det kunstneriske område og musikmiljøet for samtidsmusikken. I den sammenhæng ser vi Filip Melo, som den helt rigtige til med sin erfaring og visioner for samtidsmusikken at lede festivalen i samarbejde med kunstnerisk leder, Christian Winther Christensen, og udbygge festivalens position som bannerførende for samtidsmusikken”.

Filip Melo siger,: ” Jeg føler mig stolt og beæret over, at have fået bestyrelsens tillid til fremadrettet at sætte mit præg på KLANG Festivalen. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med både Christian Winther Christensen og med KLANGS bestyrelse til at videreføre KLANGs positive udvikling som festival”.

KLANG ønsker Filip Melo velkommen og en god sommer til jer alle.

Vi glæder os derefter til at tage fat på festivalen 9.-19. juni 2022.

Program