KLANGs daglige leder stopper

3/3 2021

Klang-festivalens daglige leder, Regin Petersen, har efter mere end 6 år på posten nu valgt at søge nye udfordringer. Han stopper således med udgangen af marts måned. Regin tiltræder 15. april som ny leder for genreorganisationen, SNYK.

Regin Petersen udtaler: ”Klang-festivalen har været en stor del af mit liv de seneste 6 år. Det har været et stort privilegie at have arbejdet med så mange forskellige kunstnere, samarbejdspartnere, publikummer og dedikerede medarbejdere. Tak til jer alle for alle de fantastiske oplevelser vi har skabt sammen. Selvom jeg nu skifter arbejdsplads kommer jeg til at arbejde videre for, og med, det jeg elsker: musikken og de store kunstneriske oplevelser der følger med.”

Bestyrelsesformand Martin Malmgreen udtaler: ”Regin har i samarbejde med Christian Winther Christensen stået i spidsen for at udvikle Klang-festivalen til et fyrtårn for samtidsmusikken - en festival, der er i konstant fornyelse og med en stadigt stigende berøringsflade til det omkringliggende samfund. Det har som bestyrelsesformand været en fornøjelse at arbejde sammen med Regin. Jeg vil gerne på vegne af bestyrelsen takke Regin for hans store indsats for festivalen gennem årene og ønske ham det bedste i den nye, spændende position, han nu indtager”.

 

Klangs bestyrelse har nu igangsat arbejdet med at finde en ny daglig leder. Bestyrelsen vil snarest muligt melde mere ud herom.

Program