KLANG søger ny daglig leder pr. 1. august

11/5 2021

Daglig leder til KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival pr. 1. august

Med reference til bestyrelsen søger vi en daglig leder, der i tæt samarbejde med festivalens kunstneriske leder og organisationen kan drive og videreudvikle KLANG som institution.

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største festival for samtidsmusik, partitur- og kunstmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Vi tager vores position og ansvar som voksende kulturinstitution alvorligt og arbejder løbende med at udvikle og effektuere de værdier der kendetegner en moderne kunstnerisk organisation. Det gør vi bl.a. ved at øge vores samarbejde med andre kulturinstitutioner, ved at udvikle vores internationale netværk, ved at gøre ny musik mere samfundsrelevant og tænke diversitet i programmet og i organisationen som også ligger i forlængelse af vores forventning om i fremtiden at nå ud til et større publikum. Se mere om festivalen på www.klang.dk

Om jobbet

Som daglig leder af KLANG er det din opgave at stå i spidsen for en ambitiøs organisation, der brænder for at drive og udvikle KLANG.

KLANG Organisationen består af et sekretariat med tre faste medarbejdere, foruden den daglige leder, en kunstnerisk leder samt en festivalproducent. Hertil kommer en række projektansatte.

KLANGs nye daglige leder skal videreudvikle festivalen som en samfundsrelevant kulturinstitution og åbne platforme for partiturmusikken i festivalens rammer.

Som daglig leder omfatter dine PRIMÆRE ansvarsområder blandt andet:

Projektledelse og -planlægning
Økonomistyring bl.a. budgetlægning og opfølgning på regnskab
Fondssøgning og afrapportering
Strategisk udviklingsarbejde af KLANG
Ansættelser & Personaleansvar
Aftaler med samarbejdspartnere og
leverandøraftaler


Om dig

Som person og leder er du samarbejdende, kommunikerende og en god netværker. Du trives i inkluderende processer, som du evner at give retning og sikre fremdrift. Du er god til at give mod- og medspil og har lyst og mod til at bringe dig selv i spil. Du er løsnings- og resultatorienteret og har blikket rettet mod de overordnede mål. Du er ansvarsbevidst og besidder en høj personlig integritet, der får dig til at fremstå velafbalanceret og tillidsfuld i relation til dine omgivelser.

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du kan fungere i et nært samspil med festivalens kunstneriske leder, samt at du vil virke som en ambassadør for festivalen og samtidsmusikkens rolle i samfundet.

Det er endvidere en fordel, at du er optaget af eller har erfaringer med,

Projektstyring, budget- og økonomistyring
Netværksskabelse og relationer i kulturlivet
Det kunstneriske område og musikmiljøet for samtidsmusik
Kultur- og festivalarbejde
Kulturpolitikken på området

Praktisk

Stillingen er en deltidsstilling med henblik på at udvikle til fuldtidsstilling (pt. 30/37 timer ugentligt). Der må forventes merarbejde i forbindelse med afvikling af festivalaktiviteter. Løn forhandles efter aftale med bestyrelsen.

Ansøgning

Ansøgningen sendes senest den 1. juni 2021 til job@klang.dk. Samtale afholdes den 10. juni og 2. samtale afholdes den 17. juni 2021.

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til kunstnerisk leder, Christian Winther Christensen på telefon 29462150 eller bestyrelsesformand, Martin Malmgreen på telefon 26147911.

Program