KLANG-Klassen gæster KU.BE

18/5 2021

Lørdag d. 29. og søndag d. 30. maj er det igen tid til KLANG I KU.BE – KLANGs festival for børn og unge. KLANG i KU.BE har længe være et forum hvor børn og unge der komponerer kan få deres værker opført af eller i samarbejde med dygtige professionelle samtidsmusikerer. Et arbejdet der i de seneste år har vokset sig større og er blevet til projektet KLANG-Klassen.

Mette Nielsen, kurator på KLANG i KU.BE, fortæller om festivalens arbejde med børn og unge:

”Det overordnede mål med Klang i KU.BE er at styrke kreativiteten hos børn og unge gennem skabelse af kunstmusik. Det er vores Klang-Klasse et eksempel på. Her arbejder vores dygtige kunstnere og undervisere med at sætter nogle processer i gang hos de børn og unge.
 I første omgang resulterer arbejdet i KLANG-Klassen med nogle spændende eksperimenter med ny musik, som man kan høre på årets KLANG i KU.BE. Men på længere sigt håber vi, det samtidig kan være medvirkende til at udvide børnenes og de unges horisont og oplevelse af, hvad musik og kunst kan være.  KLANG Klassen kan være med til at skabe netværk for unge der komponerer, på tværs af forskellige tilgange til komposition.”


Du kan opleve koncerter med KLANGKlassens elever på følgende koncerter: 

FLADMOSES AKADEMI Lørdag d. 29. maj kl. 16.30

INSTRUMENTBYGGERNE Søndag d. 30. kl. 12.00

KLANG-KLASSEN OG KRUMBUKTUS Søndag d. 30 kl. 13.00

KLANG-KLASSEN – COMPOSER/PERFORMER Søndag d. 30. kl. 14.00

Program