Brusende musikdramatisk koncert

KLANG i KU.BE / Bølger

KU.BE

4/6 2023, 12:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Billetter

OBS: Online billetsalg lukker ca. 1-2 time før koncertern begynder. Billetter kan herefter købes i døren på stedet.

Forestillingen finder sted i Puls og er skrevet for de 1-4 årige.

Havets brusen, himlens fugle og den nordiske mytologi er hovedtemaerne i værket, Bølger, der er skrevet for de 1 til 4-årige. Akkompagneret af fløjtenisten Julius Ditlevsen, akkordeonisten Julie Schade og Eyvi Eyjolfsson, der spiller på det traditionelle islandske strygerinstrument kaldet en langspil, vil sangeren og komponisten Svafa Thorhallsdottir guide børnene ind i en sanselig eventyrverden. Mens historien udfolder sig, skaber hun interaktive og engagerende situationer for børnene, der får rig mulighed for at bruge både rytmiske instrumenter, deres krop, deres stemme og deres fantasi. På den måde får børnene lov til at føle sig som en del af et levende eventyr, som de kan mærke på egen krop.

Da Bølger blev uropført i Nordens Hus på Færøerne under Nordiske Musikdage i 2021, skrev Sine Tofte Hannibal fra Dansk komponistforening: "Bølger tryllebandt små og store. Forestillingen integrerer musik, fortælling, scenografi og interaktion med børnene på en meget balanceret måde og appellerer gennem brug af bevægelse, rekvisitter og dialog til alle børnenes sanser".

Svafa Thorhallsdottir er en islandsk sanger, komponist og underviser bosat i Danmark. Hun har stor interesse for både børns musikalske udvikling og for musikkens rolle i børns udvikling generelt, og hun har eksperimenteret med formidling af klassisk musik for børn sammen med ensemblet ”Den poetiske elefant”


Program:

Svafa Þórhallsdóttir: Bølger

Medvirkende:
Svafa Thorhallsdottir: Sang og komposition
Julius Ditlevsen: Fløjte
Julie Schade: Accordeon
Eyvi Eyjolfsson: Langspil

Varighed ca. 30 min


Biografier

Svafa ÞórhallsdóttirProgram