Lad de barnlige sjæle vejledes igennem dyrenes dyrebare verden

KLANG i KU.BE / Dyrebare dyr

KU.BE

4/6 2023, 13:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Billetter

OBS: Online billetsalg lukker ca. 2 time før koncertern begynder. Billetter kan herefter købes i døren på stedet.

Koncerten finder sted i Zen 1 salen og henvender sig til børn (under 7 år)

Violinisten Johannes Søe Hansen og pianisten Christina Bjørkøe lover sjov og ballade, når de sammen med komponisten Mogens Christensen gør det muligt at komme helt ind under huden på musikken og mærke den med hele sansespektret.

Dyrebare dyr er er en blanding mellem en workshop og en mere "almindelig koncert" med små musikstykker inspireret af dyr. Vi møder blandt andet den frække og kælne kat, der fanger fluer i sommervarmen og edderkoppen, der trisser rundt på sine otte ben og laver spind.

Lige så vigtigt som musikken, som Christina og Johannes spiller, er publikum. Vi er nemlig med til at skabe de forskellige dyr: Kan vi vrikke lige så frækt med rumpen som en kat? Kan vores arm "snakke" lige så meget som kattens hale? Kan vi lades som om, at vi er fisk, der svømmer rundt og ser ud som om den kysser? Det skal vi finde ud af gennem leg og vi skal prøve at få musikerne til at lege med. Så hvem er musiker og hvem er publikum? Det må vi finde ud af – en ting er sikkert: vi skal både have det sjovt og høre hvordan dyr "lyder", når de bliver omsat til musik.

Koncert og workshop varer i alt ca. 45 minutter. Efter koncerten er alle velkomne til at komme op og tale med musikerne og se nærmere på deres instrumenter.

Koncerten og præsenteres i samarbejde med foreningen Genklange.


Program:

Mogens Christensen: Dyrebare dyr (uropførelse)

Medvirkende: 
Christina Bjørkøe: Pianist
Johannes Søe Hansen: Violinist

Værket støttes af Statens Kunstfond og Dansk Komponistforening og KODA kultur

Varighed ca. 30 min


Biografier

Mogens ChristensenProgram