Workshop og Koncert for børn

SANSER PÅ STILKE: Genklange #2

KU.BE

11/6 2022, 10:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Billetter

Koncerten finder sted i PULS.

Workshop kl. 10:00-11:00
Pause
Koncert kl. 11:30-12:00

Entré dækker både Workshop og koncert og det anbefaldes at deltage til begge events.

 

Sanser på stilke

Tag bamsen i hånden og kom til hyggelig koncerter med Balder og Sara. Til koncerten vil de to musikere spille musik, der klinger i ørerne, kradser i næsen, blødgør fingrene, bevæger benene og kilder i munden. Koncerten vil være fyldt med spændende klange og lyde og alle sanser vil blive berørt og måske også udfordret.

Workshop

Denne workshop leder op til koncerten “sanser på stilke” og alle kan være med. Her vil vi sammen skabe et sansefuldt univers, som børnene kan tage med ind til koncerten og bruge undervejs, så de kan opleve musikken med alle sanser sammen med musikerne. Alle børn bør have en voksen med, der kan hjælpe med at klippe og lime lidt. Det vi laver, må I selvfølgelig tage med hjem efter koncerten, så minderne om koncerten, igen kan vækkes til live. Det anbefales at være med til workshoppen før koncerten for at få den fulde oplevelse.

Workshoppen ledes af Gabriella Meinert-Medici, leder af GENKLANGE, og varer i 60 min, med en pause på 30 min, med en efterfølgende koncert der varer i 30 min

Koncerten præsenteres i samarbejde med foreningen GENKLANGE.


Medvirkende

Balder Neergaard

Sara Blankholm

Gabriella Meinert-MediciProgram