Workshop og Koncert for børn

SANSER PÅ STILKE: Genklange #1

10/6 2022, 14:00

Denne koncert er forbeholdt institutioner i Frederiksberg og København.
Koncerten finder sted i PULS.

Workshop kl. 14:00-14:45
Koncert kl. 14:45-15:15

Sanser på stilke

Tag bamsen i hånden og kom til hyggelig koncerter med Balder og Sara. Til koncerten vil de to musikere spille musik, der klinger i ørerne, kradser i næsen, blødgør fingrene, bevæger benene og kilder i munden. Koncerten vil være fyldt med spændende klange og lyde og alle sanser vil blive berørt og måske også udfordret.

Workshop

Denne workshop leder op til koncerten “sanser på stilke” og alle kan være med. Her vil vi sammen skabe et sansefuldt univers, som børnene kan tage med ind til koncerten og bruge undervejs, så de kan opleve musikken med alle sanser sammen med musikerne. Alle børn bør have en voksen med, der kan hjælpe med at klippe og lime lidt. Det vi laver, må I selvfølgelig tage med hjem efter koncerten, så minderne om koncerten, igen kan vækkes til live. Det anbefales at være med til workshoppen før koncerten for at få den fulde oplevelse.

Workshoppen ledes af Gabriella Meinert-Medici, leder af GENKLANGE, og varer i 60 min, med en pause på 30 min, med en efterfølgende koncert der varer i 30 min.

Workshoppen og koncerten er lukket for offentligheden, men kan også opleves den 11. juni kl. 10:00. Læs mere her.

Koncerten præsenteres i samarbejde med foreningen GENKLANGE.

 


Medvirkende

Balder Neergaard

Sara BlankholmProgram