Workshop og Koncert for børn med musik af Peter Bruun

MUSIK I MADKASSEN: Genklange #2

KU.BE

11/6 2022, 14:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Billetter

Koncerten finder sted i PULS.

Workshop kl. 14:00-15:00
Pause
Koncert kl. 15:30-16:00

Entré dækker både Workshop og koncert og det anbefaldes at deltage til begge events.

Tag børn og bamser under armen og kom til hyggelig klassisk koncert, hvor der er plads til madpakker, pludselige toiletbesøg og dansende fødder.

Denne koncert handler om musik i madkasser. Madkasser er måske ikke lige noget, man normalt forbinder med klassisk musik, men Peter Bruuns "Musik i Madkassen" - symfoni vil vise, at der er masser af musik i de madkasser, børnene hver dag har med i skole eller børnehave. Kom med og hør denne historie:

Børnene skal op og i børnehave og skole. Men de er søvnige, meget søvnige. Alligevel står de op og pakker deres madkasser i taskerne - madkasser, som senere vil komme til at kunne lave masser af lyd og musik. I skolen og børnehaven er læreren meget, meget alvorlig og taler med STORE, alvorlige bogstaver, for børnene skal hele tiden lære. Men i spisepausen kommer madkassen frem og samtidigt al dens musik og sjove lyde.

Historien fortælles igennem 12 korte musikstykker.

Workshop

Denne workshop leder op til koncerten “Musik i Madkassen” og alle kan være med. Her vil vi lave madkasser med indhold (ikke mad, men forskellige hverdagsrekvisitter), som børnene kan tage med ind til koncerten og bruge undervejs, så de kan lave musik sammen med musikerne. Alle børn bør have en voksen med, der kan hjælpe med at klippe og lime lidt. Madkasserne må I selvfølgelig tage med hjem efter koncerten, så kan I selv lave jeres egen musik derhjemme. Det anbefales at være med til workshoppen før koncerten for at få den fulde oplevelse.

Workshoppen ledes af Gabriella Meinert-Medici, leder af GENKLANGE, og varer i 60 min, med en pause på 30 min, med en efterfølgende koncert der varer i 30 min.


Program

Peter Bruun: Musik i Madkassen

____

Koncerten præsenteres i samarbejde med foreningen GENKLANGE.


Medvirkende

Johanna Quamme

Adam McKenzie

Søren Møller

Gabriella Meinert-MediciProgram