Foto: Malwa Grabowska aka Hipermania

Damkapellet

INCLUSION

Musikhuset København

10/6 2022, 20:00

Vesterbrogade 59, 1620 København

Billetter

Damkapellet er et internationalt musikerkollektiv med base i København bestående udelukkende af kvinder, nonbinære og transpersoner. Kollektivet er kendetegnet ved en rastløs og legesyg lyst til at eksperimentere og en oprørsk trang til altid at søge væk fra den slagne vej. Sammen forsøger de at finde en alternativ retning i en klassisk musikverden, der er præget at tabubelagte normer og magtstrukturer.

Det er dermed en pointe i sig selv, at Damkapellet kalder sig et kollektiv, og ikke et ensemble, for her er ingen leder, ingen forudbestemt form, ingen hierarkier - kun en endeløs og passioneret fælles udveksling af kreativitet og idéer.

Koncerten på årets KLANG-Festival er en chance for lidt efter lidt, bid for bid, at opleve den fulde spændevidde i Damkapellets mangefacetterede buket. Koncerten er nemlig opbygget sådan, at flere og flere musikere løbende introduceres. Publikum føres dermed gennem to solokompositioner - for henholdsvis sang og perkussion - en bratschduo, en klavertrio og en strygekvintet før det hele kulminerer med værket med den velvalgte titel, Inclusion, hvor alle tolv musikere medvirker.

Entré
Enkeltbillet: 120 kr / Student og rabatkortsholdere 60 kr.

Helaftensbillet til to koncerter: 150 kr / Student og rabatkortsholdere 75 kr
.

Rabatkort til udvalgte koncerter på KLANG koster 140 kr. Køb rabatkort her.

Aftenens anden koncert er GLASBOBLE med Ensemble Transduct.


Program

Randi Pontoppidan: Inception (Uropførelse)
Catherine Lamb: Two lines, together
Irene Bianco: Work4toys
Ida Nørby: Last Place on Earth
Tytti Arola: PEST
Damkapellet: Inclusion (Uropførelse)

____
Koncerten er støttet af Dansk Musiker Forbund Legat.


MedvirkendeProgram