Foto: Foto: Oriol Pares

Online debutkoncert

ORIOL PARES

Ny Sal, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

27/5 2021, 21:30

Rosenørns Allé 22
1970 Frederiksberg C

Billetter

Koncerten livestreames.

Saxofonisten Oriol Pares, der tidligere på aftenen er solist i Aron Dahls nye værk til Athelas Sinfonietta, afholder efter åbningskoncerten sin officielle debutkoncert fra konservatoriets solistklasse, dog udelukkende for et onlinepublikum. Et link til koncerten vil være at finde på KLANG Festivals hjemmeside.

Debutkoncerten bliver en audiovisuel oplevelse under titlen MORPH, en udforskning af brugen af støj til at skabe forskellige malerier eller ”scener”. Ved at bruge specialdesignet software danner Pares ud fra lydligt og visuelt materiale en række former, der bliver projiceret ned på gulvet.
I samarbejde med komponist og musiker Joan Jordi Oliver præsenterer han desuden to stykker fra dennes nyligt udgivne digitalalbum Enlaire.

Med digitaliseringens indtog fortæller Oriol Pares selv, at han ikke føler sig fast knyttet til én bestemt musikalsk genre, men bevæger sig inden for mange forskellige musikalske sprog i det, han kalder ”en personlig udfoldelse af hukommelse og refleksion via lyd og billeder”. Særligt interesseret er han i repetition og menneskeliggørelse af teknologien, for eksempel gennem støj og fejlæstetik.

 

Koncerten livestreames

Oriol Pares: MORPH – UROPFØRELSE
Joan Jordi Oliver: Uddrag fra Enlaire (2021)

---

Koncerten præsenteres i samarbejde med Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


Medvirkende

Oriol ParesProgram