Musik, elektronik og lys

NEKO3

Koncertkirken

30/5 2021, 20:00

Blågårds Pl. 6A
2200 København

Billetter

Trioen NEKO3 har på få år markeret sig som en af de mest energiske og dagsordensættende konstellationer i dansk samtidsmusik. De to slagtøjsspillere Kalle Hakosalo og Lorenzo Colombo har sammen med pianisten Fei Nie allerede uropført flere dristige værker, som på opfindsom vis integrerer lyd, billede og performance.

Når de gæster årets KLANG Festival, er det også med et helt nyt værk af Xavier Bonfill på programmet. three_four_maybe er en videreudvikling af orkesterværket YES FOR NO, men nu med komplet fokus på et præpareret flygel, der fjernstyres af de tre musikere og bliver forvandlet til et mekaniske ensemble – alt imens tre LED-lyspaneler viser tekstfragmenter, der indgår som musikalsk materiale.

Juliana Hodkinsons THRESH er et iscenesat værk, der udforsker et visuelt mørke i kombination med en objektbaseret tilgang til lyd. Til aftenens koncert har Hodkinson i samarbejde med NEKO3 arbejdet videre på værket og udviklet et særligt instrument til lejligheden.

De to sidste værker er af de to koreanske komponister Yeabon Jo og Sojin Yoon. Det er en del af et samarbejdsprojekt mellem ARTS INCUBATOR og KLANG.


Program

Yeabon Jo : Boundary point

Juliana Hodkinson: THRESH (2018/2021)

Sojin Yoon: TIC

Xavier Bonfill: three_four_maybe – UROPFØRELSE


Medvirkende

NEKO3Program