Talk_To/abouT/wiTh_My…

AFLYST! DISTRACTFOLD ENSEMBLE

Koncertkirken

2/6 2021, 20:00

Blågårds Pl. 6A
2200 København

Billetter

AFLYST! Koncerten er desværre aflyst. Aflysningen skyldes rejserestriktioner p.g.a. corona.

Mens verden har været allermest adskilt, har britiske Distractfold Ensemble forsøgt at bringe komponister, musikere og lyttere tættere sammen. Under nedlukningen har de indspillet et album med soloværker, The New Unusual, en slags dokument over tiden, og tre af værkerne bliver uropført på KLANG Festival.

Det gælder sjette del af den amerikanske komponist Andrew Greenwalds værkserie a thing made whole, britiske Lee Frasers stereoværk Scii Tenaph III og israelske Sivan Cohen Elias’ multicounterspeechless, der omhandler de mange fragmenter af information, misinformation og fejlinformation, som møder hjernen: hvordan man kan befinde sig ét sted fysisk, mens alle de mange stemmer hvirvler rundt om én.

Ud over de tre smagsprøver fra albummet præsenterer Distractfold også tre nye værker fra et projekt, som måtte aflyses på grund af pandemien. Her kan man møde islandske Bára Gísladóttir, der lader ensemblets forskellige egenskaber samle sig til en organisme bestående af skrøbeligt materiale – i stil med ”at blande sort olie og rustent metal sammen for at frembringe hjernefrys (men på en mere prikkende måde)”.

I sydkoreanske Hunjoo Jungs Talk_To/abouT/wiTh_My… udfolder de fire instrumenter på scenen et psykoanalytisk drama. Med udgangspunkt i Freuds forståelse af personligheden forsøger et jeg, et overjeg og det ubevidste at bearbejde det traume, som har skabt endnu et element: et nyt jeg.

Endelig kan svenske Alexandra Halléns 4 musicians with heart beat sensors and VR headsets ifølge komponisten både forstås bogstaveligt og metaforisk. I allerhøjeste grad et internationalt program.


Program 

Sivan Cohen Elias - multicounterspeechless

Bára Gísladóttir - NEW PIECE

Ute Wassermann - Go Between 

Hanna Harman - Fracture

Alexandra Hallen - NEW PIECE

Lee Fraser - the New Unusual piece

Sam Salem - The Tower 


Medvirkende

Distractfold Ensemble

Bára Gísladóttir

Alexandra HallénProgram