ALEXANDRAS SPECTACLE

KRUMBUKTUS

Koncertkirken

3/6 2021, 20:30

Blågårds Pl. 6A
2200 København

Billetter

For Alexandra Hallén handler gerningen som komponist om at skabe kunst, som ikke nødvendigvis spejler hendes politiske ståsted, men åbner for nye spørgsmål til og diskussioner af værkerne.

Det sker, siger hun selv, ”ved at anvende genstande eller skabe situationer, som får virkeligheden frem i kunsten”. I stedet for at musikeren, der opfører hendes værker, forsøger at formidle Halléns følelser, skal den udøvende ”tvinges til at gennemleve sine egne ægte følelser og kropslige bevidsthed”.

Performance spiller derfor en vigtig rolle i hendes arbejde, som i øvrigt går på tværs af kunstarterne. Det afsløres da også med aftenens værktitler såsom de nøgterne, men sigende 4 male musicians in high heels with pauper tubes and microphones og 4 female musicians in a metal frame with fabric and microphones.

Hallén, der selv er cellist, bliver ledsaget af Krumbuktus, det københavnske ensemble, som hun grundlagde i 2018. Sammen præsenterer de syv eksperimenterende værker under overskriften ”Alexandras Spectacle”, hvor end ikke fantasien sætter grænser.

Alexandra Hallén: Introduction – UROPFØRELSE
Alexandra Hallén: 4 male musicians in high heels with paper tubes and microphones (2020/21)
Alexandra Hallén: Intermezzo I – UROPFØRELSE
Alexandra Hallén: Let it be (2019/21)
Alexandra Hallén: Intermezzo II – UROPFØRELSE
Alexandra Hallén: 4 female musicians in a metal frame with fabric and microphones – UROPFØRELSE
Alexandra Hallén: The end – UROPFØRELSE

---

Forestillingen er støttet af Dansk Komponistforening & KODA Kultur og Københavns Kommune.


Medvirkende

Krumbuktus

Alexandra HallénProgram