Billetter

Priser og salgssteder

VIGTIGT: P.g.a. restriktioner i antallet af pladser til alle koncerter opfordrer vi til at købe billetter på forhånd. Billetlink findes på de enkelte programsider her på siden. Af samme grund kan vi desværre ikke tilbyde salg af partoutkort. Overvej i stedet at købe KLANGs rabatkort (læs mere herunder)

Billetter kan købes via billetlink direkte på koncerternes programsider samt på koncertstedet fra en halv time før koncertstart.

Har du spørgsmål til billetkøb er du velkommen til at kontakte noah[a]klang.dk


KLANGs rabatkort KØB HER
100 kr.
Med KLANGs rabatkort kan du købe billetter til KLANGs koncerter* til halv pris! Overvejer du at se to eller flere koncerter på KLANG er rabatkortet godt givet ud. Du kan se billetpriserne med og uden rabat via billetlink under de enkelte koncerter.
Et rabatkort er personligt.

NB: KLANGs rabatkort giver ikke i sig selv adgang til koncerter. Når du har købt KLANGs rabatkort skal du stadig købe billetter (med rabat) enten online eller inden koncerterne. Rabatkortet skal fremvises sammen med rabatbillet ved indgang til koncerterne og gyldigt Coronapas.

* Rabatkortet dækker ikke familiekoncerter under KLANG i KU.BE og koncerter i Den Sorte Diamant, DRs Koncertsal og Brønshøj Vandtårn. 

Enkeltbilletter
80-120 kr / 40-60 kr med rabat.
Se prisen på de enkelte koncerter via billetlink under hver koncert.

KLANG i KUBE - Familiefestival
0 kr. - 40 kr.
De fleste koncerter under KLANG i KUBE er gratis. Enkelte forestillinger koster 40 kr som er en enhedspris for 1 voksen eller 1 barn.

Program