Foto: Helge Krückeberg

Musikalsk picnic med Scenatet

Land [Stadt Fluss]

Copenhagen Contemporary

Arkiv: 8/11 2020, 18:00

Refshalevej 173A, 1432 København K

Billetter

OBS: Forestillingen varer fra 18.00-23.00 uden pause. Det er muligt at komme og gå i hele tidsrummet eller bosætte sig i landkommunen i alle fem timer.

Det danske ensemble Scenatet har i mange år arbejdet med musikteater, opera og koncerter med stærkt visuelt eller dramatisk udtryk, og med opførelsen af Land sætter de en ny milepæl i dansk musikliv. Eller flytter en musikteatermilepæl et godt stykke videre ud i landskabet.
Land er den del af en trilogi skabt af instruktør og filmmager Daniel Kötter og komponist Hannes Seidl, og den fulde titel er Land (Stadt Fluss). Som udgangspunkt for værket flyttede ophavsmændene på landet, og i de fem timer, forestillingen varer, er det også der, publikum befinder sig. I landlige omgivelser spiller musikken, man spiser, læser, bevæger sig sammen med musikken og filmen. Som de selv beskriver det: ”I trilogien Stadt Land Fluss gør Kötter/Seidl udendørs til indendørs” eller mere præcist oversat fra det tyske: ”Det udendørs rum bliver til det indvendige rum”. Scenen bliver et fælles rum – på landet – hvor optrædende, musikere og publikum sammen skaber Land.
Forestillingen Land stammer fra 2018 og er allerede blevet opført en del gange i Tyskland og denne gang for første gang i Danmark.

 

*Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? - så læs mere om årets “Rabatbillet” på http://klang.dk/2020/billetter/.

(Du kan også købe billetter med rabat hvis du er studerende.)

Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet. Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk

 

Kunstnerisk ledelse: Daniel Kötter og Hannes Seidl

Musik/Performance: Scenatet
Scenografi: Elisa Limberg
Scenografisk assistent: Natalia Orendain
Kunstnerisk produktion: Mariam Kamiab
Libretto: Johann Pastuch
Filmmedarbejder: Maximilian Bamberg

Originalopsætning produceret af: ehrliche arbeit - freies Kulturbüro
Københavnsk opsætning produceret af Scenatet
 


Program

Daniel Kötter & Hannes Seidl: Land [Stadt Fluss] (2019)

 

Forestillingen er støttet af Goethe-Institut Dänemark. Projektet er en del af det dansk-tyske kulturelle venskabsår 2020

 


Medvirkende

ScenatetProgram