Avantgarde i børnehøjde

Familiekoncert med TRIO ZOOM

KU.BE

Arkiv: 7/11 2020, 14:30

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Billetter

OBS: Billetter til forestillingen skal købes i forvejen. Køb dine billetter nu via billetlink her på siden. P.g.a. gældende restriktioner må du kun deltage ved én af KU.BEs koncerter pr dag og du opfordres til at forlade KU.BE når forestillingen er afsluttet.

Koncerten er til børn fra 6 år og deres familier

Trio ZOOM spiller på denne familiekoncert et kompromisløst program med musik af nogle af de mest toneangivende komponister i moderne tid. Ingen børn er født med fordomme i mod avantgardemusik, og på denne koncert vil både børn og voksne blive underholdt, overrasket og berørt. Værkerne på programmet har det til fælles, at de formidler ny musik i øjenhøjde med børn, men på hver deres måde. Helmut Lachenmann har skrevet en variationsrække over den japanske børnesang Sakura, engelske Geoff Hannan bruger både balloner og sidevendinger i musikernes noder som musikalske elementer i værket Bubblegum, og i Matre's Dance af John Psathas er trommerne det centrale og virtuose element i et værk, der fortolker en udmattende dans uden repetitioner.

Til at binde det hele sammen har Trio ZOOM allieret sig med Østen Mikal Ore som fortæller og formidler. Østen vil guide unge og ældre lyttere igennem musikken med relevante, sjove og anekdotiske fortællinger.


Program

Værker af bl.a. Helmut Lachenmann, John Psathas, Geoff Hannan, Takashi Yoshimatsu

 

Medvirkende: Kristoffer Hyldig: Klaver, Johan Bridger: Slagtøj, Stefan Baur: Saxofoner, Østen Mikal Ore: Fortæller


Medvirkende

Trio Zoom

Østen Mikal OreProgram