Foto: Martin Hellström

Et værk om verdens undergang

KUDZU / The Sixth Phase

Literaturhaus

31/10 2020, 20:00

Møllegade 7
2200 København N

Billetter

Kudzu er en plante, der breder sig og skygger for andre planter. Malin Bångs værk Kudzu/The Sixth Phase er et protestværk, et værk, der handler om – og protesterer mod – de økonomiske og politiske mekanismer, der ødelægger vores miljø. Ensemblet spiller på deres almindelige instrumenter på sære måder og på sære slagtøjsinstrumenter. Der indgår visuelle elementer, tekst og elektronik. Det timelange værks titel henviser dels til den hurtigtvoksende plante kudzu, men også til den sjette fase af masseuddøen, som vi er i netop nu. Tekster er fundet i nyhedsklip og i videnskabelige artikler; samtidig har Malin Bång givet sine instrumenter specifikke roller, der bl.a. viser, hvordan fx kudzu og bambus ville overtage landskabet, byer og bygninger, hvis vi mennesker var en af de arter, der forsvandt. Kudzuen, der spreder sig, er cello og guitar. Bambus er basklarinet og violin. Og menneskets ødelæggelse af jorden (slagtøj), vandet (klaveret) og luften (piccolofløjten) resulterer i et varmere klima. Et musikalsk nødråb, eller en musisk dissektion af tidens mest akutte tema.

*Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? - så læs mere om årets “Rabatbillet” på http://klang.dk/2020/billetter/.

(Du kan også købe billetter med rabat hvis du er studerende.)

Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet. Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk


Program

Malin Bång – KUDZU / The Sixth Phase (2017)

 

Koncerten er støttet af det svenske Kulturråd


Medvirkende

Curious Chamber PlayersProgram