Foto: Rei Munakata

Poetisk omgang med objekter

CURIOUS CHAMBER PLAYERS

Literaturhaus

Arkiv: 31/10 2020, 20:00

Møllegade 7
2200 København N

Billetter

Curious Chamber Players skulle have spillet Kudzu/The Sixth Phase. På grund af covid-19 er det umuligt at samle hele gruppen omkring det projekt, men det er med kort varsel lykkedes dem at sættes et alternativt program sammen for en mindre besætning.

Malin Bång: Hyperoxic (2011) fejrer ilt som en menneskelig nødvendighed og fundament for mange andre ting i verden. I værket er der b.la. fokus på den kommunikative luft, som vi bruger til at tale og hviske, den organiske luft, som vi oplever som vejrtrækning, vind eller briser, og endelig den mekaniske luft, der bruges i flere enkle værktøjer og maskiner. En anden stor klassiker er ?Corporel af Vinko Globokar. Det er et meget visuelt værk, hvor en person sidder på gulvet og i en stram koreografi spiller på sin egen krop. Det er anden gang, værket bliver spillet på Klang. Koncerten byder også på værker af Marianthi Papalexandri Alexandri, Hanna Hartman og Rei Munakata. Sidstnævnte er sammen med Malin Bång grundlægger af Curious Chamber Players.

*Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? - så læs mere om årets “Rabatbillet” på http://klang.dk/2020/billetter/.

(Du kan også købe billetter med rabat hvis du er studerende.)

Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet. Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk


Program

Marianthi PAPALEXANDRI-ALEXANDRI: Contact, 10 mins

    Malin BÅNG: Hyperoxic deconstructed #1, 2 mins

Vinko GLOBOKAR: ?Corporel, 9 mins

    Malin BÅNG: Hyperoxic deconstructed #2, 2 mins

Hanna HARTMAN: Borderlines, 10 mins

    Malin BÅNG: Hyperoxic deconstructed #3, 2 mins

Rei MUNAKATA: Sjömansblock, 9 mins

 

Koncerten er støttet af det svenske Kulturråd


Percussion, reciter, object, flesh / Martin Welander
Object, whispering, guit / Rei Munakata
Object, electr / Malin Bång
Sound technician / Linus Andersson


Medvirkende

Curious Chamber PlayersProgram