Foto: FIGURA

Ny koncert af Figura Ensemble for 2-4 årige

KLANG i KUBE / Puslerier

KU.BE

Arkiv: 2/6 2019, 11:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Gratis entre

Puslerier

Puslerier præsenterer den abstrakte musik for de helt små. Sådan beskriver Figura Ensemble deres nye koncert, som er rettet til de helt små i publikum. Koncerten – eller forestillingen - tilpasses lige det publikum og de børn, der er tilstede. Det hele bliver indrammet af en lille scenografi med objekter og instrumenter, så publikum også musikalsk inddrages i koncerten.

Det er musik for de 2-4 årige, som ensemblet opfører ved koncerten og musikken er af komponisterne Pernille Sejlund, Nicolai Worsaae og FIGURA.

KLANG i KUBE

Alle har ret til store musikoplevelser! Ved mini-festivalen KLANG i KUBE sørger vi for, at de mindste, de små og de knap så små er sikret en eller flere store musikoplevelser. I løbet af KLANG i KUBE er der musikalske oplevelser for børn fra 2 år og op til de næsten-voksne og faktisk også dem, der lige har sneget sig over voksengrænsen. Det bedste er, at en hel del af musikken ved KLANG i KUBE er komponeret af meget unge mennesker. Det er ikke kun musik FOR yngre mennesker, men også AF yngre mennesker. Velkommen til børnekoncerter, musikskole-elever, musikformidling, kinesiske instrumenter og meget mere.


Program

Puslerier med musik af Pernille Sejlund, FIGURA Ensemble og Nicolai Worsaae

 

Medvirkende:
FIGURA Ensemble
- Anna Klett, klarinet
- Frans Hansen, slagtøj
- Jesper Egelund, kontrabas

Scenografi: Filippa Berglund


Medvirkende

FIGURA EnsembleProgram