Foto: Alexander Banck-Petersen

... om samtidsmusik til børn og unge

KLANG i KUBE / Musiksnak

KU.BE

Arkiv: 1/6 2019, 17:30

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Gratis entre

MUSIKSNAK - samtidsmusik til børn og unge

I forlængelse af koncerten "Unge solister", hvor musikskoleelever  har opført stykker af helt nyskrevet musik, modererer Østen Mikal Ore en MUSIKSNAK med udgangspunkt i emnet ny musik skrevet til børn og unge.

Her vil både solisterne fra koncerten, publikum og komponister deltage i diskussionen om, hvad eleverne kan få ud af at høre og spille den ny musik og om hvilke tanker komponisterne har haft i arbejdet med stykkerne. Der lægges op til, at elever og komponister får mulighed for en inspirerende dialog omkring musikken og fremførelserne.

Snakken er åben for alle interesserede.

KLANG i KUBE

Alle har ret til store musikoplevelser! Ved mini-festivalen KLANG i KUBE sørger vi for, at de mindste, de små og de knap så små er sikret en eller flere store musikoplevelser. I løbet af KLANG i KUBE er der musikalske oplevelser for børn fra 2 år og op til de næsten-voksne og faktisk også dem, der lige har sneget sig over voksengrænsen. Det bedste er, at en hel del af musikken ved KLANG i KUBE er komponeret af meget unge mennesker. Det er ikke kun musik FOR yngre mennesker, men også AF yngre mennesker. Velkommen til børnekoncerter, musikskole-elever, musikformidling, kinesiske instrumenter og meget mere.

MUSIKSNAK - ny musik til børn og unge præsenteres i samarbejde med Edition-S


Medvirkende

Østen Mikal OreProgram