Foto: Alexander Banck-Petersen

Unge komponister

KLANG i KUBE / Krumbuktus og Hvidovre Musikskole

KU.BE

Arkiv: 1/6 2019, 11:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Gratis entre

Krumbuktus og Hvidovre Musikskole

Leder af kompositionsholdet på Hvidovre Musikskole er Kuno Kjærbye. Her fortæller han om baggrunden for koncerten: ”Hvidovre Musikskoles kompositionshold deltog i KLANG-Festival 2018, hvor Ensemble Krumbuktus ligeledes uropførte en række kompositioner af kompositionsholdet. Det var en meget inspirerende oplevelse for eleverne og de er meget glade for skulle deltage på KLANG-Festival 2019 og igen at få muligheden for at arbejde sammen med Krumbuktus og få deres musik opført af ensemblet.

KLANG i KUBE

Alle har ret til store musikoplevelser! Ved mini-festivalen KLANG i KUBE sørger vi for, at de mindste, de små og de knap så små er sikret en eller flere store musikoplevelser. I løbet af KLANG i KUBE er der musikalske oplevelser for børn fra 2 år og op til de næsten-voksne og faktisk også dem, der lige har sneget sig over voksengrænsen. Det bedste er, at en hel del af musikken ved KLANG i KUBE er komponeret af meget unge mennesker. Det er ikke kun musik FOR yngre mennesker, men også AF yngre mennesker. Velkommen til børnekoncerter, musikskole-elever, musikformidling, kinesiske instrumenter og meget mere.


Program

Hvidovre Musikskoles kompositionshold er i alderen13 - 23 år, og ved koncerten med Krumbuktus er der fem uropførelser af af eleverne:
Sebastian Bergmann, Lucia Nguyen, Helena Nguyen, Mads Bremerskov Boe og Lasse Pohlmann . Alle fem kompositioner er for sopran, blokfløjte, cello, slagtøj og klaver. Værkerne er komponeret til helt nye digte og nye tolkninger af Steen St. Blicher og Kaj Munk. 

Lasse Pohlmann (digt af Kaj Munk): Den blaa Anemone UROPFØRELSE
Helena Nguyen (digt af Palle Lykke Ravn): Glæden ingen grænser kender UROPFØRELSE
Sejr S. H. Bergman: Sonate for violin og klaver UROPFØRELSE
Lucia Nguyen (digt af Palle Lykke Ravn): Husk at leve livet UROPFØRELSE
Sejr S. H. Bergman (digt af Steen Steensen Blicher): Sig nærmer tiden UROPFØRELSE


Medvirkende:

Anemette Pødenphandt - sopran
Kirstine Lindeman - blokfløjte
Ying-Hsueh Chen - slagtøj
Manuel Esperilla - klaver
Alexandra Hallén - cello

Projektet er støttet af Statens Kunstfond

 


Medvirkende

KrumbuktusProgram