Foto: Niels Dalum

Whiskysmagning og eksperimenterende musik

ÅBEN KLANG / WhiskySound

Frederiksberg Menighedshus

Arkiv: 5/6 2019, 22:00

Pile Allé 3
2000 Frederiksberg

Gratis entre


BEMÆRK: Koncerten er gratis... dog skal der betales for whiskyen. Vil du være sikker på at få en plads, så forudbestil din whisky ved at klikke her.

WhiskySound

”Whisky er særlig egnet til at omsætte til lyd, da den har en smag, der ud over at hænge længe i munden også forandrer sig over tid, som et musikstykke gør det.”

Sådan beskriver bratschisten Niels Dalum og lydkunstneren Nikolaj Kynde deres projekt WhiskySound. Når dertil kommer, at hver whisky har sin egen karakter, og at de kan være komplekse og dybe, så er det jo nemt at se, hvad god whisky og god musik har tilfælles. Helt oplagt at sætte oplevelserne sammen til en ædel afslutning på Åben Klang.

Åben KLANG

Åben KLANG er en minifestival i festivalen. En festival-maggiterning. Den femte juni er der mulighed for at få et virkelig bredt musikalsk program serveret i overskuelige størrelser. Det er en aften med tre koncerter og whiskysmagning, hvor musikken bliver spillet af lokale og internationale navne, og hvor de fleste værker er helt spritnye. Der kommer til at være hele fem uropførelser i løbet af aftenen. Ligesom i 2018 foregår Åben Klang i Frederiksberg Kirke og i Frederiksberg Menighedshus.


Program

Musik af Nikolaj Kynde og Niels Dalum

Koncerten er gratis... dog skal der betales for whiskyen. Vil du være sikker på at få en plads, så forudbestil din whisky ved at klikke her.

 

Koncerten præsenteres i samarbejde med Frederiksberg Kirke og er støttet af Frederiksberg Kommune.


Medvirkende

Niels Dalum

Nikolaj KyndeProgram