Foto: Kaj Aune

Premiere på Kaj Aunes one-man show

A LECTURE ON SUPERSONIC HYPERSTRING THEORY

Literaturhaus

Arkiv: 6/6 2019, 21:30

Møllegade 7
2200 København N

Billetter

Der er langt mellem yderpunkterne i Kaj Aunes værker, der er et stort spillerum mellem yderpunkterne skrald og poesi, mellem en solo-performance og historierne om altings væsen – men det hele kan rummes i et værk af Aune.


Et foredrag om supersonisk hyperstrengteori – af Dr. K. Aune er en uropførelse. Aune står selv på scenen og forelæser, mens tingene omkring ham laver lyd, eksperimenter sættes i gang, og forbindelsen mellem forelæsningens ord og handlinger bliver sat i fokus. Eller måske manglen på forbindelse.
I 2012 gav Aune et interview til Seismograf, hvor han fortalte om sin solo-udgave af Wagners Ring. I interviewet findes følgende udtalelse: ”For mig er det en god ting ikke at passe ind i en bestemt kategori, for det bliver lidt mere uklart, hvad det enkelte værk egentlig er, og det kan jeg godt lide. Så kan man glæde flere”. Rummelighed, komik, alvor, skrammel, poesi og uvished er medspillere, når Kaj Aune selv optræder som en anden i et foredrag om en supersonisk hyperstrengteori.


Program

Kaj Aune: Et foredrag om supersonisk hyperstrengteori – af Dr. K. Aune UROPPFØRELSE

Værket er bestilt af KLANG Festival og støttet af Norsk Kulturrådet


Medvirkende

Kaj AuneProgram