Fokus

Opera og late-night-kuriosa 

Operaen De mørkeblå lillakvinder i villakvartererne har urpremiere på KLANG 30. maj. Utryghed, mystik, hverdagskedsomhed, vold, barnegråd og sex spiller alt sammen en rolle i denne absurde opera af Jexper Holmen.

Det intime spillested Literaturhaus lægger rammerne om en række senaftenskoncerter: små koncerter der på forskellig vis filosoferer over fremtiden!

 

Kammermusik i verdensklasse 

Den eksperimenterende kammermusik har altid udgjort rygraden i KLANGs program. Det er her du kan opleve den allernyeste og mest kompromisløse samtidsmusik fra Danmark og resten af verden.

I 2019 gæster over 30 danske og internationale ensembler og solister festivalen. På programmet er navne som Mosaik Ensemble (D), Aksiom(NO), Rolf Hind (GB), Scenatet (DK) og mange flere. Kammermusik i verdensklasse finder sted i Koncertkirken på Nørrebro.

 

Gratis oplevelser til særlige lejligheder 

KLANG-Festival fejrer 10-års jubilæum. 4. juni kan alle få lejlighed til at fejre begivenheden når bl.a. Den Kongelige Livgardes Musikkorps spiller ny marchmusik på Søren Kierkegaards Plads.

Åben KLANG 5. juni er små koncerter i Frederiksberg Kirke og Sognehus. – samtidsmusik i mundrette bidder. Arrangementet er gratis… dog skal der betales for whiskyen!

8. juni indtager KLANG spillestedet Alice og Union. Kulturer mødes og blandes i hyggelige omgivelser. Oplev samtidsmusik i solen og spis med når KLANG og Send Flere Krydderier inviterer til fællesspisning.

 

Musik for børn og unge 

Alle har ret til store musikoplevelser! Med dette i baghovedet har vi skabt minifestivalen KLANG i KU.BE der finder sted i KU.BE på Frederiksberg. Oplev bl.a. musikteaterforestillingen Sommervækster for 6-10-årige mens du sender lillesøster til premiere på Figura Ensemblets nye børneforestilling Puslerier for 2-4-årige. Du kan også opleve en lang række musikskolelever og andre unge prøve kræfter med samtidens musik – som udøvere, komponister og instrumentbyggere!

Program