Velkommen

til KLANG 2018

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største festival for samtidsmusik. 29. maj – 8. juni 2018 finder KLANG sted i København og på Frederiksberg for tiende gang – større og bredere end nogensinde før.

Hvordan arbejder nutidens musikskabere? - Hvad tænker de, og hvordan er musikken med til at forme de samfund vi lever i? Det er nogle af de spørgsmål vi sætter fokus på, når festivalen over 11 dage i maj og juni løber over en række af hovedstadens scener.

Svarene er nok mange og flertydige – for hvad kendetegner kunsten om ikke individualisme og egne svar? Er det gennem det visuelle og det dramatiske at musikkens dybder afsløres? Det kan man måske få svar på når KLANG præsenterer tre dramatiske og visuelle orkesterkoncerter og opera.

Er det igennem mangfoldigheden af udtryk der præsenteres når over 30 danske og internationale ensembler og solister præsenterer kammermusik i verdensklasse at vi kan få et indblik i verdens puls?

Musikken der præsenteres på KLANG bliver til netop nu – i vores samtid! Denne helt særlige musik rummer spændende, alternative veje til menneskelig og samfundsmæssig forståelse. Og det har alle ret til at tage del i! Derfor har vi skabt en række dagsevents til musik- og kunstelskere i alle aldersgrupper og øjenhøjder: Der er musik for børn og unge, Åben KLANG for de som ønsker en introduktion til samtidsmusikken og anden samtidsmusik i bløde rammer for et nyt og nysgerrigt publikum.

Kom og vær med… Velkommen til KLANG 2018.

Christian Winther Christensen og Regin Petersen
Festivalledere

Læs om årets fokus her

 

 

Program