Klaver, lys og billeder

KLANG i CINEMATEKET /
Zubin Kanga (AUS)

Cinemateket

Arkiv: 1/6 2018, 19:00

Gothersgade 55
1123 København

Billetter

DAGSBILLET MED RABAT: Køber du billetter til alle dagens fire forestillinger i Cinemateket, får du den sidste gratis – samlet pris 190 kr. Tilbuddet gælder fra nu af og kun ved personlig henvendelse i Cinematekets billetsalg.

KLANG i CINEMATEKET

I en hel dag interagerer musikfestivalen KLANG med levende billeder til en række koncerter i Cinemateket. På forskellig vis spejler billedmedie og musik hinanden, bl.a. med helt nye værker skrevet til en specifik filmsekvens i Talkshowkoncert og med en film lavet til et orkesterværk, og en film om det samme orkesterværk og dets komponist. Ved at opleve hele KLANG i CINEMATEKET kommer man til at dykke ned i samspillet mellem nykomponeret musik og levende billeder på mange forskellige måder.

 

ZUBIN KANGA I

En gammel mand i sit hjem er billedsiden, lyde fra filmen og pianisten, der spiller, er lydsiden i Michael Van der Aas Transit fra 2009. Det tredje element, der forbinder lyd og billede er klaveroptagelser, der er redigerede og blevet en del af filmens lydunivers. Ud over Van der Aas værk, uropfører Zubin Kanga to værker af hhv. Claudia Molitor og Mads Emil Dreyer, der begge interagerer med levende billeder.


Program

Michael Van der Aa: Transit
Claudia Molitor: You touched the twinkle on the helix of my ear
Mads Emil Dreyer: *Lys 5  UROPFØRELSE

 

*Værket er støttet af Statens Kunstfond


Medvirkende

Zubin KangaProgram