Musikskoleelever spiller nyt i samarbejde med Edition·S

KLANG i KUBE /
Unge solister

KU.BE

Arkiv: 3/6 2018, 14:30

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Gratis entre

Musikskoleelever spiller nyt i samarbejde med Edition·S

Når børn og unge lærer at spille et instrument, er det en gave at kunne opdage nye musikalske verdener. Det har musikforlaget Edition·S givet nye muligheder for med deres musikskoleserie Educate·S, som er nyskrevne stykker af nulevende komponister skrevet til musikskoleelever.

I samarbejde med Edition·S samt initiativtager til nodeserien, komponist og underviser Østen Mikal Ore, præsenterer KLANG en workshop og en koncert for musikskoleelever og deres undervisere med udgangspunkt i den nye musik og stykkerne i Educate·S-serien.

Violin-, klaver-, guitar- og slagtøjselever på landets musikskoler inviteres til at deltage med et eller flere indstuderede stykker fra Educate·S-serien, som eleverne arbejder med på workshoppen og som efterfølgende præsenteres ved en offentlig koncert.
Workshoppen kræver tilmelding, koncerten er åben for alle.

Ønsker du eller dit barn eller unge at spille med ved koncerten? Kontakt eva@edition-s.dk. Tilmelding som deltager senest 1. maj 2018

 

KLANG i KUBE

Søndag d. 3. juni indeholder to festivaler i festivalen. Den ene er for de voksne, der trænger til at få åbnet nysgerrige ører – og øjne – med grænsekrydsende, eksotisk, larmende og eftertænksom musik og installationskunst; den foregår i Koncertkirken. Den anden minifestival er slet ikke så mini endda. Det er KLANG i KUBE, der finder sted på Frederiksberg. Her er musikken skrevet af, bliver spillet af og lyttet til af et meget yngre segment af befolkningen. KLANG i KUBE er KLANGs festival for børn og ny musik, hvor der hele dagen vil være tilbud til alle børn fra de helt små til de næsten voksne. Der er koncerter med bl.a. unge musikere fra Frederiksbergs Musikhøjskole, Det Danske Suzukiinstitut og Hvidovre Musikskole. Der er opera for de helt små; det er norske Dieserud/Lindgrens Dragon Zoo. Og så er der workshops og minikoncerter i et samarbejde mellem KLANG og musikforlaget Edition S.

Festivalen i festivalen - KLANG i KUBE - er for andet år en del af KLANGs mangeårige arbejde med at formidle samtidsmusikken til unge udøvere og det unge publikum

 


Program

Værker fra  Education S spillet af musikskoleelever

Koncerten præsenteres i samarbejde med Edition-S


Medvirkende

Børn og unge musikanterProgram