Konceptkoncert med musikskolens kompositionselever

KLANG i KUBE / Hvidovre Musikskole

KU.BE

Arkiv: 3/6 2018, 17:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Gratis entre

Konceptkoncert med Hvidovre Musikskole

Konceptkoncerter ser man efterhånden ved hver festival for ny musik. Denne er speciel, fordi komponisterne kommer fra Hvidovre Musikskoles komponistklasse, og altså er meget yngre end den gængse festival komponist. Til lejligheden her har de lavet rumlige og stedsspecifikke værker, som fremføres under ledelse af kompositionslæreren Kuno Kjærbye.

KLANG i KUBE

Søndag d. 3. juni indeholder to festivaler i festivalen. Den ene er for de voksne, der trænger til at få åbnet nysgerrige ører – og øjne – med grænsekrydsende, eksotisk, larmende og eftertænksom musik og installationskunst; den foregår i Koncertkirken. Den anden minifestival er slet ikke så mini endda. Det er KLANG i KUBE, der finder sted på Frederiksberg. Her er musikken skrevet af, bliver spillet af og lyttet til af et meget yngre segment af befolkningen. KLANG i KUBE er KLANGs festival for børn og ny musik, hvor der hele dagen vil være tilbud til alle børn fra de helt små til de næsten voksne. Der er koncerter med bl.a. unge musikere fra Frederiksbergs Musikhøjskole, Det Danske Suzukiinstitut og Hvidovre Musikskole. Der er opera for de helt små; det er norske Dieserud/Lindgrens Dragon Zoo. Og så er der workshops og minikoncerter i et samarbejde mellem KLANG og musikforlaget Edition S.
Festivalen i festivalen - KLANG i KUBE - er for andet år en del af KLANGs mangeårige arbejde med at formidle samtidsmusikken til unge udøvere og det unge publikum


Program

Premiere på værker skrevet af Hvidovre Musikskoles kompositionselever

Koncerten er støttet af Hvidovre Kommune


Medvirkende

Elever fra Hvidovre MusikskoleProgram