Unge strygere

KLANG i KUBE /
Det Danske Suzukiinstitut

KU.BE

Arkiv: 3/6 2018, 15:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Gratis entre

Det Danske Suzukiinstitut

Det Danske Suzukiinstitut har før deltaget i KLANGs koncerter for det yngre publikum. I år har de bl.a. 2 uropførelser af Peter Bruun med på programmet, samt en masse anden ny musik for strygere og klaver.

KLANG i KUBE

Søndag d. 3. juni indeholder to festivaler i festivalen. Den ene er for de voksne, der trænger til at få åbnet nysgerrige ører – og øjne – med grænsekrydsende, eksotisk, larmende og eftertænksom musik og installationskunst; den foregår i Koncertkirken. Den anden minifestival er slet ikke så mini endda. Det er KLANG i KUBE, der finder sted på Frederiksberg. Her er musikken skrevet af, bliver spillet af og lyttet til af et meget yngre segment af befolkningen. KLANG i KUBE er KLANGs festival for børn og ny musik, hvor der hele dagen vil være tilbud til alle børn fra de helt små til de næsten voksne. Der er koncerter med bl.a. unge musikere fra Frederiksbergs Musikhøjskole, Det Danske Suzukiinstitut og Hvidovre Musikskole. Der er opera for de helt små; det er norske Dieserud/Lindgrens Dragon Zoo. Og så er der workshops og minikoncerter i et samarbejde mellem KLANG og musikforlaget Edition S.

Festivalen i festivalen - KLANG i KUBE - er for andet år en del af KLANGs mangeårige arbejde med at formidle samtidsmusikken til unge udøvere og det unge publikum

Gratis Entre

 


Program

Uropførelse af Peter Bruun og andre nye værker for strygere og klaver

 


Medvirkende

Elever fra Det Danske SuzukiinstitutProgram