Opera for 0-3 årige: "Dragon Zoo"(N)

KLANG i KUBE /
Babyopera

KU.BE

Arkiv: 3/6 2018, 10:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Billetter

"Dragon Zoo", Babyopera

Hvad er en drage? Hvordan ser den ud? Hvad spiser den? Hvordan bevæger en drage sig? Vær med til at udforske det når den norske opera Dragon Zoo/Drage Zoo bliver opført for de allermindste operagængere, dem der er mellem nul og tre år gamle.

Forestillingen er for børn i alderen 0-3 år

KLANG i KUBE

Søndag d. 3. juni indeholder to festivaler i festivalen. Den ene er for de voksne, der trænger til at få åbnet nysgerrige ører – og øjne – med grænsekrydsende, eksotisk, larmende og eftertænksom musik og installationskunst; den foregår i Koncertkirken. Den anden minifestival er slet ikke så mini endda. Det er KLANG i KUBE, der finder sted på Frederiksberg. Her er musikken skrevet af, bliver spillet af og lyttet til af et meget yngre segment af befolkningen. KLANG i KUBE er KLANGs festival for børn og ny musik, hvor der hele dagen vil være tilbud til alle børn fra de helt små til de næsten voksne. Der er koncerter med bl.a. unge musikere fra Frederiksbergs Musikhøjskole, Det Danske Suzukiinstitut og Hvidovre Musikskole. Der er opera for de helt små; det er norske Dieserud/Lindgrens Dragon Zoo. Og så er der workshops og minikoncerter i et samarbejde mellem KLANG og musikforlaget Edition S.

Festivalen i festivalen - KLANG i KUBE - er for andet år en del af KLANGs mangeårige arbejde med at formidle samtidsmusikken til unge udøvere og det unge publikum

 

Idea, concept, direction: Christina Lindgren
Music: Julian Skar
Scenography: Tormod Lindgren
Costume design: Christina Lindgren
Text: Maria Tryti Vennerød
Choreography: Hanne Dieserud
Performers: Katja Henriksen Schia, Daniel Rodrigo Nilsen, Mari Baade
Dragon-zoo is a co-production between Det Norske Teater and Dieserud/Lindgren

The tour is supported by The Norwegian Arts Council, Norwegian Artist Abroad and The Norwegian Audiovisual fund


Program

Dieserud/Lindgren: Dragon Zoo

Forestillingen spiller 3/6 kl. 10.00, 11.00 og 12.00


Medvirkende

BabyoperaProgram