Fokus

Dramatiske og visuelle orkesterkoncerter og opera

Musik er klanglig… for det meste. Men al levende musik er også visuel og dramatisk. KLANGs koncerter krydser ofte feltet mellem musik, scenekunst og dramatik. Oplev bl.a. hvordan Copenhagen Phil og DR Kammerorkester, hovedstadens to største orkestre, med moderne visuel dramatik giver to meget forskellige bud på fortolkning af samtidsmusik… eller hvordan det selv samme kommer i spil i Salvatore Sciarrinos tyste opera Aspern Suite
 

Kammermusik i verdensklasse

Den eksperimenterende kammermusik har altid udgjort rygraden i KLANGs program. I 2018 gæster over 30 danske og internationale ensembler og solister festivalen. På programmet er navne som Athelas Sinfonietta, Oslo Sinfonietta(NO), Decoder (D), Muzyki Nowek(PL) samt mange flere.

Kammermusikkoncerterne finder bl.a. sted i Koncertkirken, Den Sorte Diamant og Borups Højskole
 

Musik for børn og unge

Alle har ret til store musikoplevelser! Med dette i baghovedet har vi skabt minifestivalen KLANG i KUBE der finder sted på KU.BE på Frederiksberg 3. juni. Her er musikken skrevet af, bliver spillet af og lyttet til af et meget ungt segment af befolkningen. Fra norsk babyopera (Dragon Zoo) til koncertinstallationen HvadHvisVerden (Figura) og en lang række koncerter med udvalgte musikskoler fra hovedstaden. Dét er KLANG i KUBE… og alle er velkomne.

KLANG i KUBE - er for andet år en del af KLANGs mangeårige arbejde med at formidle samtidsmusikken til unge udøvere og det unge publikum
 

Samtidsmusik i bløde rammer

Store og autentiske koncertoplevelser kan godt være korte og behageligt formidlet! Samtidsmusik i bløde rammer er netop det: Vi bringer nogle af tidens mest spændende kunstnere og ensembler helt tæt på publikum.

Åben KLANG 2. juni er KLANGs gratis koncerttilbud for alle der ønsker en introduktion til samtidsmusikken i mindre, mundrette bidder. Fire koncerter i Frederiksberg Sognehus og – Kirke. Alle under 30 minutter lange.

1. juni kan du læne dig til rette i Cinematekets bløde biografsæder når KLANGs faste kulturformidler Torben Sangild præsenterer film, koncerter og talkshow. Her kommer publikum helt tæt på skabelsesprocessen.

Program