Fuzzys lyd-ornamenter vender tilbage til den Sorte Diamant under KLANG 2019!

26/4 2019

Under hele KLANG 2019 kan man fra. 31. maj mandag-lørdag kl. 13.00 få et gensyn med Fuzzys KATALOG

KLANG-festivalen fylder 10 år og Fuzzy er netop fyldt firs – det fejres med daglige tre-minutters koncerter i Den Sorte Diamant under KLANG Festivalen 2019. Musikken er et genhør med KATALOG skrevet til Diamanten af Fuzzy i 2002.

Det elektroniske musikværk KATALOG af komponisten FUZZY er en kunstnerisk klingende udsmykning til Den Sorte Diamant, bestilt af Det Kgl. Bibliotek i 2002 . Som et lydligt ornament lød der hver dag fra 2002-2012 i knap tre minutter ét af i alt 52 kompositioner i det velkendte atrium med de bølgende balkoner. Til inspiration, forundring og ind imellem forargelse for de besøgende, der befandt sig på bibliotekets læsesale, café eller atrium kl. 13.

Værket har en del for hver af årets 52 uger, og hver del henter inspiration fra et af bibliotekets klenodier: Et manuskript, et fotografi, en bog, et håndskrift eller en node. Kompositionen fungerer således på flere måder: Det markerer tidens gang, det erindrer om musikkens tilstedeværelse i biblioteket, og det formidler et lille udsnit af samlingerne. Værkerne afspilledes via et permanent computerstyret 12-kanals "højttalerorkester", hvor hver enkelt højttaler kan programmeres med hver sin "orkesterstemme". Der er installeret fire højttalere i lofterne på hver af de tre balkonetager.
 

Program