3. juni fra kl. 17.00: ZKM, SCENATET og Andreas Borregaard - Solo-Act 3

Lørdag aften præsenterer KLANG et tæt pakket program med gratis koncert i Den Sorte Diamant, uropførelser og cd-release.

 

Lørdag den 3. juni kl. 17.00, Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, 1219 Kbh. K

Der er gratis koncert i Den Sorte Diamant, når det tyske center for kunst og medieteknologi i Karlsruhe ZKM præsenterer værker ”oversat” til Den Sorte Diamants 12-kanals højttaleranlæg. Fælles for begge komponister er, at de arbejder med Konkret Musik, musik der er bygget på optagelser af reallyde, der så er bearbejdet elektronisk.

 


Foto: Axel Schütt


Lørdag den 3. juni kl. 20.30, KoncertKirken, Blågårds Plads 6A, 2200 Kbh. N

SCENATETs specialitet er at være med til at udfordre vores koncertsans og give os mere eller andet, end vi normalt regner med. Alle værkerne ved koncerten er teatralske, performative, konceptuelle på den ene eller den anden måde. Der vil ske ting for os som publikum, der ikke ville ske ved en ”gammeldags” ny musik-koncert, hvor vi kunne læne os tilbage og til nøde mene noget bagefter. På programmet er bl.a. to uropførelser af henholdsvis Simon Løffler, der ikke er bange for at lade publikum være med i musikken eller at give os mulighed for at opleve musikken med alle sanser, og Kristin Bolstad, der inddrager rum, improvisation og teatrets virkemidler.

Herefter er der SNYK og snak!, hvor pladeselskabet DACAPO og KLANG inviterer til reception og cd-release på Songs of Doubt. Et album med musik af Niels Rønsholdt.

 


Foto: Thor Brødreskift

 

Lørdag den 3. juni kl. 22.00, KoncertKirken, Blågårds Plads 6A, 2200 Kbh. N

Kl. 22.00 kan publikum opleve tredje og sidste koncert af Andreas Borregaards koncertserie Solo-Act. Med Niels Rønsholdts værk Until Nothing Left for accordion solo, performing accordionist, objects and audience kan vi være ret sikre på, at vi ikke bliver ladt helt i fred. Publikum kommer til at opleve, udfordres, sanse ud over det sædvanlige.

 

Med en dagsbillet er der adgang til alle koncerter den pågældende dag. Køb din dagsbillet til lørdag her.