2. juni fra kl. 20.00: PERCURAMA og Ricardo Descalzo (ES)

Fredag aften byder både på PERCURAMA Percussion Ensemble samt Ricardo Descalzo (ES) på piano og Frédéric Le Bel på elektronik.

 


 

Kl. 20.00 er der koncert med PERCURAMA Percussion Ensemble, der opfører Iannis Xenakis’ monumentale slagtøjsværk Pléïades. Koncerten varer omkring 45 minutter og giver publikum en mulighed for at hengive sig totalt til en strøm af markante og komplicerede rytmiske forløb. Pléïades er – for lytteren, og måske også de udøvende musikere - en tilstand mere end det er en traditionelt musikalsk koncert/lyttesituation.

 

Kl. 21.30 kan publikum opleve Ricardo Descalzo (ES) på piano og Frédéric Le Bel på elektronik, når de præsenterer et generøst program af ny musik for klaver blandet med lidt ældre værker. De danske værker er Simon Steen-Andersens metaværk eller knopskudsværk Next to Beside Besides og Bent Lorentzens Fem lette stykker.
På programmet er også et nyt værk for klaver og elektronik af Frédéric Le Bels, Manuel Rodríguez Valenzuelas (ES) Det sunkne Klaver for præpareret klaver og elektronik og Moritz Eggerts værk Jerusalem.

 

PERCURAMA Percussion Ensemble
Fredag den 2. juni kl. 20.00, KoncertKirken, Blågårds Plads 6A, 2200 København N


Ricardo Descalzo (ES)
Fredag den 2. juni kl. 21.30, KoncertKirken, Blågårds Plads 6A, 2200 København N

 

Med en dagsbillet er der adgang til alle koncerter den pågældende dag. Køb din dagsbillet her.