Andreas Borregaard

Dansk akkordeonist, der debuterede fra DKDM i 2010, og som senere fortsatte sine studier ved Guildhall School of Music i London. Siden har han spillet i ensembler og solo på diverse festivalscener og på cd. Borregaard har uropført en lang række værker, men spiller også Bach, folkemusik, tango mm.

www.andreasborregaard.com

Marie Brolin-Tani

Svenskfødt danser og koreograf, der har sat sit uudslettelige præg på dansemiljøet i Aarhus og dermed Danmark. Hun var en årrække leder af MBT Danseteater og er nu kunstnerisk leder af Black Box Dance Company i Holstebro.

Ricardo Descalzo

Spansk pianist, uddannet bl.a. ved Sweelinck konservatorium i Amsterdam og i Konservatoriet i Sevilla. Descalzo har spillet koncerter i mange europæiske lande, og har været solist hos bl.a. Orleans Symfoniorkester. Han er professor i moderne klaverrepertoire ved San Sebastian’s Musikene Conservatory i Baskerlandet. Han er ved at opbygge et digitalt HD videobibliotek med optagelser af en række moderne klassikere for klaver: Contemporary Piano Video Library hedder hjemmesiden, hvor optagelserne kan ses.

Morten Grove Frandsen

Kontratenor færdiguddannet på Operaakademiet i 2016 ved sangprofessor Kirsten Buhl Møller. Frandsen har allerede optrådt i en række operaer, både barokoperaer og helt nyskrevne, samt i fx. Flagermusen og The Rake’s Progress. Der ud over er han en flittig lied- og koncertsanger. I 2016 vandt han en Reumert Talentpris for sin medvirken i operaen Leaves af Karsten Fundal og Efterklang.

Sara Fusager Frederiksen

Skuespiller tidligere elev på bl.a. Teaterhøjskolen Rødkilde og DT-Danseteater på Akademiet for Musik, Dans og Teater. Sara Fusager Frederiksen har optrådt siden hun var et stort barn og har bl.a. været med til optagelserne af Lasse Schwanenflügel Piaseckis opera Falling Awake siden 2011. Sammen med teatergruppen Pøbel blev Sara Fusager Frederiksen finalist ved Mungo Parks teaterbattle i 2015.

Søren Kinch Hansen

Dansk dirigent med stor erfaring med at dirigere opera, kor, orkestre og ensembler i Danmark og internationalt. Underviser i kor og ensemble-ledelse ved Det jyske Musikkonservatorium, og er fast dirigent bl.a. for Vokalensemblet GAIA og Århus Sinfonietta. Han er uddannet i Danmark og Sverige og har dirigeret en række forestillinger på Den Jyske Opera, hvor han også har været kunstnerisk leder for operakoret.

Paul Hillier

Paul Hillier, engelsk kordirigent og ensembleleder, bosiddende i Danmark. Stiftede i 1973 vokalkvartetten The Hilliard Ensemble, som på få år nåede verdensberømmelse og har siden stiftet Theatre of Voices og har været chefdirigent for en række af verdens bedste kor deriblandt Estisk Filharmonisk Kor og danske Ars Nova. Boede en årrække i USA, hvor han dirigere, underviste og forskede og er forfatter til adskillige bøger.

Jakob Hultberg

Svensk dirigent, uddannet i Göteborg og i København på DKDM. Har på få år markeret sig som dirigent af kammerensembler, kor, orkester, opera og ballet i både Norden og resten af Europa. Fast dirigent for Kammerkoret Camerata, og har stået i spidsen for uropførelsen af to markante kammeroperaer i Danmark i de senere år: Pelle Gudmundsen-Holmgreens Sol går op, Sol går ned og Hugi Gudmundssons Hamlet in Absentia.

Jakob Bloch Jespersen

Dansk bas-baryton uddannet på DKDM og Operaakademiet i København. Bloch Jespersen synger et meget bredt repertoire fra lieder og operaroller til barokmusik og uropførelser. Han er brugt som oratoriesanger over hele Europa og sammen med Theatre of Voices turnerer han i hele verden. Han medvirker desuden på en række cd’er med både ny og ældre musik.

www.jakobbloch.com

Astrid Kjær

Dukkefører. Uddannet på Hochschule für schauspielkunst Ernst Busch, afdelingen for dukketeater (Puppenspielkunst) i Berlin. Har som dukkefører optrådt over hele Europa med både ensemble og soloforestillinger.

Ellen Kristiansen

Norsk-dansk sopran, uddannet bl.a. på DKDM og Operaakademiet. Underviser og optræder som koncertsanger, professionel korsanger og som solist i operaer. På Operaakademiet har hun bl.a. sunget Prinsessen i Ravels L’enfant et les sortiléges.

Frederik Munk Larsen

Dansk guitarist uddannet ved Det jyske Musikkonservatorium, Hochschule für Musik i Köln og i Barcelona. Han er en flittig solist og har også optrådt med symfoniorkester ved flere lejligheder, bl.a. med Simon Steen-Andersens guitarkoncert Amongst. En lang række komponister har skrevet værker til Munk Larsen. Han er også medlem af en række fremtrædende ny musik ensmebler, fx Scenatet og Curious Chamber Players. Der ud over underviser han på Det jyske Musikkonservatorium.

www.frederikmunklarsen.dk

Birgit Løkke

Dansk percussionist og komponist, der for tiden blander musik, kunst og naturvidenskab i det store projekt Cell, hvor hun udforsker lyden af celler. Hun har også udgivetalbummet Forbidden Forest efter tre måneders besøg i de øde canadiske skove, hun har spillet slagtøj i Savage Rose, har en lang række samarbejdsprojekter bag sig med andre kunstnere om musikforestillinger til børn, installationer og performances. Der ud over har hun arbejdet med på en del filmprojekter.

Anna Melander

Svensk fløjtenist uddannet ved Royal Academy of Music i London. Aktiv freelance-musiker,d er har spillet i en række svenske symfoniorkestre og som fungerer som fast fløjtenist i Curious Chamber Players.

Rei Munakata

Japansk dirigent om komponist, bosiddende i Sverige. Leder af Curious Chamber Players og fast gæstedirigent hos en række ny musikensembler. Han har skrevet en rækker kammermusikværker og inddrager også elektronik og hverdagsobjekter i sin musik og laver også lydinstallationer.

Fire børn fra Rungsted Musikskole

Asta Vejbjerg Lindemann, fløjte. Anders Li Skau Hansen, violin. Sebastian Salling Kierkegaard, cello. Marta Maach-Møller, akkordeon. Alle fire medvirker ved Mette Nielsens portrætkoncert i KUBE på Frederiksberg.

Pierre-André Valade

Pierre-André Valade, fransk dirigent. Med fokus på det 20. og 21. århundredes musik har Valade dirigeret ensembler, sinfoniettaer og orkestre over hele verden. Han var fra 2009-14 chefdirigent for Athelas Sinfonietta Copenhagen, og har stadig et nært samarbejde med ensemblet. Valade har modtaget en række hædersbevisninger for sit arbejde og blandt hans indspilninger er bl.a. indspilningen af Gerard Griseys Les Espaces Acoustiques blevet fremhævet og prisbelønnet.

Jannie Rask de Vitt

Scenograf og kostumedesigner uddannet i England og Danmark.