Foto: Alexander Banck-Petersen

Unge komponister

KLANG i KUBE / Krumbuktus og Hvidovre Musikskole

KU.BE

1/6 2019, 11:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Gratis entre

Krumbuktus og Hvidovre Musikskole

Leder af kompositionsholdet på Hvidovre Musikskole er Kuno Kjærbye. Her fortæller han om baggrunden for koncerten: ”Hvidovre Musikskoles kompositionshold deltog i KLANG-Festival 2018, hvor Ensemble Krumbuktus ligeledes uropførte en række kompositioner af kompositionsholdet. Det var en meget inspirerende oplevelse for eleverne og de er meget glade for skulle deltage på KLANG-Festival 2019 og igen at få muligheden for at arbejde sammen med Krumbuktus og få deres musik opført af ensemblet.

KLANG i KUBE

Alle har ret til store musikoplevelser! Ved mini-festivalen KLANG i KUBE sørger vi for, at de mindste, de små og de knap så små er sikret en eller flere store musikoplevelser. I løbet af KLANG i KUBE er der musikalske oplevelser for børn fra 2 år og op til de næsten-voksne og faktisk også dem, der lige har sneget sig over voksengrænsen. Det bedste er, at en hel del af musikken ved KLANG i KUBE er komponeret af meget unge mennesker. Det er ikke kun musik FOR yngre mennesker, men også AF yngre mennesker. Velkommen til børnekoncerter, musikskole-elever, musikformidling, kinesiske instrumenter og meget mere.


Program

Hvidovre Musikskoles kompositionshold er i alderen13 - 23 år, og ved koncerten med Krumbuktus er der fem uropførelser af af eleverne:
Sebastian Bergmann, Lucia Nguyen, Helena Nguyen, Mads Bremerskov Boe og Lasse Pohlmann . Alle fem kompositioner er for sopran, blokfløjte, cello, slagtøj og klaver. Værkerne er komponeret til helt nye digte og nye tolkninger af Steen St. Blicher og Kaj Munk   


Medvirkende:

Anemette Pødenphandt - sopran
Kirstine Lindeman - blockflöjt
Ying-Hsueh Chen - percussion
Kristoffer Hyldig - Piano
Alexandra Hallén - cello


Medvirkende

KrumbuktusProgram