Nordiske kor synger nyt for børn og unge

KLANG i KUBE / Børnekor fra Frederiksberg og Fredrikstad

KU.BE

1/6 2019, 15:00

Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg

Gratis entre

Børnekor fra Frederiksberg og Fredrikstad

Kor fra Danmark og Norge synger sange om Gud og engle, om sørøvere og børn som ikke vil sove, når vi slår dørene op til denne koncert med børne- og ungdomskor fra både Fredrikstad, Norge og Frederiksberg, Danmark. Korene synger både sammen og hver for sig. 
Korene synger musik, skrevet af komponister, der alle er født inden for de seneste hundrede år, bl.a. Knut Nystedt, Claus Vestergaard Jensen og Trond Gilberg, samt folkelige sange fra både Norge og Danmark. Det blir en frisk og varieret koncert med børn og unge i fokus.

KLANG i KUBE

Alle har ret til store musikoplevelser! Ved mini-festivalen KLANG i KUBE sørger vi for, at de mindste, de små og de knap så små er sikret en eller flere store musikoplevelser. I løbet af KLANG i KUBE er der musikalske oplevelser for børn fra 2 år og op til de næsten-voksne og faktisk også dem, der lige har sneget sig over voksengrænsen. Det bedste er, at en hel del af musikken ved KLANG i KUBE er komponeret af meget unge mennesker. Det er ikke kun musik FOR yngre mennesker, men også AF yngre mennesker. Velkommen til børnekoncerter, musikskole-elever, musikformidling, kinesiske instrumenter og meget mere.


Program

Ny musik for børn og unge af bl.a. Knut Nystedt, Claus Vestergaard Jensen og Trond Gilberg, samt folkelige sange fra både Norge og Danmark

 

Optrædende:
Glemmen kirkes Barnekor og Ungdomskantori, Fredrikstad, under ledelse af Randi Clausen Aarflot
Frederiksberg Sogns Pigekor og Juniorkor under ledelse af Sigrid Damsager
Klaver: Trond Gilberg


Medvirkende

Sigrid Damsager

Randi Clausen

Frederiksberg Sogns Pigekor og Juniorkor

Glemmen kirkes Barnekor og Ungdomskantori

Trond GilbergProgram